Letter Bench by Sam and Will Boex



Not better way to start a new week of posts here than with the Letter Bench of Sam and Will Boex, two brothers who together run a studio in Cornwall, UK. The bench was commissioned as a thank you letter for a hospital by a satisfied patient.

The inscription reads:

I would like you to know what a wonderful job all the members of the staff on that ward are doing.
They were kind, polite and caring. No job was too much for them to make my stay on the ward as comfortable as possible

According to Sam and Will “The idea is to reassure new patients about the experience they will have during their stay.”
A bench as a thank you letter is a real poetic thought. Don’t you agree?

Via Boex / 3D Creative Solutions and see their blog Letter Bench.

One thought on “Letter Bench by Sam and Will Boex”

  1. glorious. what fun…and neatly resolved design challenges too… like the lettering folding round the edge. That would really make me smile if I were a new patient…. or a furniture maker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: